GTG 2 B3D


Nu ska jag sleeepeleeeepa! Imorgon börjar vi liksom halv 9 så jag måste vara vaken vid halv sju, pust! Har snackat mycket engelska den här kvällen för när jag satt utråkad vid 8 tiden när man varken är med kompisar, eller sover eller äter fördendelen så ringde Brad mig så satt vi och tjattrade hahaha! Jag vet jag är mobbad men jag är bra på att fördriva tiden. Men ska iaf dra mig mot sängen!

Cya later!

EMELINE <3 EMELIE


Haha vi var så jädrans bögiga idag.
Mötte Emeline i centrum efter plugget, vi var lite hungriga så vi åt kebab och massa godis! Sen fick Emeline värsta rycket och ville köpa en plattång så hon impulsköpte en plattång och fyfan det var längesen jag garvade så mycket, killen som jobbade på teknikmagasinet måste tyckt vi var helt dumma i huvudet Emeline och jag garvade ner oss haha! Emin köpte sånnadär små band i olika färger sen kom massa folk när vi räknade dom och Kristoffer blev nog ganska rädd haha! Men sen pratade vi en massa, det var en bra start på veckan iaf!

NY HÅRFÄRG


Blev ganska glad för det blev inte gult eller något, alla ba WHOT HAR DU SLINGAT?! Men slingade inte upp hela, ska slinga igen om några veckor, vill inte slita ut för mycket på håret för det är fett fult när man har så slitet hår så att det ser ut som om man typ har tuperat det som vissa fjortisar har.

SLINGAR HÅRET NU..





sunday

Det har varit en bra dag, Rebecca & Jag gick ut och gick bort till öringe och pratade, sen fick jag dampryck och hoppade i snön och vi båda började frysa jätte mycket så vi tog bussen hem. Sedan åt vi på McDonalds haha jag åt 2 cheesburgare, 2 läsk och 1 paj fetto? Men vi satt och typ garvade åt allt haha! Men det har varit en bra helg, förutom att gårdagen var fett tråkig till att börja med på kvällen, men sen så :)

& imorgon ska jag träffa Emeline den coolingen som kommer tillbaka från typ göteborg eller något, haha jag & Rebecca snackade med en hög kille från götet hahhahahahahaha aja! :)

Förlåt men vi är så gulliga host...

THE ROMMATE


Måste se den här filmen, Caaaaaaaaaaaam är med i den osså Jolia ;)

LOVE MY LIFE

Har ätit typ 5 mackor och en polly påse fet som man är. Just nu kollar jag på den nya kanelen TV11 den är fett rolig jag dör! :) Har snackat med massa folk på skype. Senast Kasper & några. Men blir fett irriterad för min dator plingar av samtal hela tiden! Men har iaf tvättat bort sminket, tänkte lägga mig lite tidigare idag och bara kolla på tv och smsa med mina tuffa vänner, fast ne dom är inte så tuffa! ;)

Men imorgon ska jag träffa den asballa Rebecca tidigt, vi har lite planer för dagen faktizkt. Men åh imorgon är det skola, tur att jag trivs dääääääääääääär då! Aja nu har jag lite damp så jag borde inte skriva! Men åh just nu är jag frekiiinghappy!
Eller ne nu ska jag kolla på något konstigt dödsprogram hihi!

Haha mobbad bild på några tjejer i klassen från typ 6an när vi åkte skridskor!
Jag är det konstiga huvudet som sticker upp brevid Anna! :D

FRÅN I ONSDAGS

Jag & Rebecca i onsdags, ja rätt cp haha!

Titta på egen risk .. ni kommer bli lite rädda...

NÄSTA VECKA

Lite saker som händer nästa vecka :

Ska fika med Emmat, några veckor sedan vi träffades!

Gå ut & gå ofta, imorgon på dagen ska ju tex jag & Becca ut & gå, vill inte bli värsta fläskpaddan.

Vara med Julia på torsdag & mysa, antagligen leta efter praoplats!

På fredagen ska jag sova med Rebecca i aspudden hos hennes vän Daniela tror jag!

Träffa Malint med Ammi, det var ages sedan!



Haha kolla vad jag hittade för bild, as gammal! Inget med inlägget att göra! Jag dööör!


IT'S RAINING MENTOS!




THE LAST GREAT STAR I HOLLYWOOD

My teeth are yellow stars sleeping in my jaws, while their lips enlarged, in a constant pout.

Har skaffat mig ett nytt favorit band, MEG & DIA. Here here and here är deras nya album. Ryser typ till varje låt dom är så jädrans bra! Jag & Rebecca älskar dom faktizkt! Haha, love love love!
Tumblr_le1lcvlstl1qagwh5o1_500_large
4532241826_71d549aef9_z_large
6372d1291122202-the-lowdown-meg-and-dia-meg-and-dia-4_large

HAPPY




PH by me
Jag & Julia var typ övertrötta igår så vi låg och garvade så att vi nästan pissa på oss,
i somnade vid 3. Tiden gick jätte fort. Haha vaknade vid typ 1 av att min mobilvibrerade. Men nu är jag hos Mamma. Skulle ju till IO idag med lite folk men har inte några pengar HEHE så vi får se hur det blir med det!

BURLESQUE

Burlesque06_large
I love it, oh my gosh! Jag & Julia drog in till sergel och såg på Burlesque och den var awesome! Fyfan! Men påvägen hem så kom Emil & Hampus på bussen så vi satt och snackade med dom. Vi har ätit jordgubbar och massa bajs! Men nu är vi hemma och trötta och kollar på hotell! Jag vill hah sommar bajs!

GODMORGON


Nu ska jag dricka mitt te och göra mig iordning för skolan! IYIYIYIY LIKE MY TEE LIKE MY TEE!

---------

Tumblr_lebnn4wey61qcma2co1_400_large

Såhär ser helgen ut

Imorgon så drar jag & Julia till stan och ser på den där filmen med Christina Augilera & Cher. Sen sover jag hos henne, det ska bli mysigt & roligt som vanligt.

På lördag tror jag att jag drar till IO 8-) första gången med Johanna bara för att bevisa att vi också kan geeka faktiskt! :) Sen träffar jag Rebecca på söndag och gör lite grejer. Så ser min helg ut!

Julia bästavän


Canon EOS 100D

Skolan gick snabbt. Både SO prov & Tyska förhör. Hoppas det gick bra, pluggade inte så mycket som jag kunde gjort för jag har ingen ork och inga hjärnceller men vi får ju se hur det gick. Efter skolan gick jag hem till Julia, vi skulle till stan men vi skippade det för vi hade ingen ork och frös haha! Vi kollade på videos på oss och började gråta av garv! Vi är så jävla fula och roliga hihi! Men sen masserade vi varandra och sen drog jag hem. Är mätt som en plätt, kycklingen skvalpar runt i magen min.

dizz


Min header - Så jävla ful jag spyr, en tjej skulle fixa den men sen sket det sig!

Oäkta människor -
Det värsta jag vet är falska människor. Det har jag nämn några gånger. Fjortisar som lever på att snacka skit om folk. Dom har inga vänner och dom är riktigt fula. Inget liv, seriöst haha! Speciellt när dom snackar om andra människors utseenden när dom själv ser ut som en hamster som någon ätit och bajsat ut och nej inte som Rebeccat hon ser bara ut som en hamster :)

Min uppdatering -
Jag är lite dålig, men ska börja blogga som en prinsessa faktizkt! Typ några inlägg per dag för jag vet att ni älskar mig hehehe! Eller jag har iaf mer läsare än vad jag trott att jag skulle ha!

Blood on the dancefloor - Jag vet inte varför men jag har en emo låt av bandet Blood on the dancefloor som heter sexting och jag blir så jävla rädd när jag hör den men ändå så har jag den på min lista..

Mina vänner
- Älskar mina jävla vänner! Har mina nära och kära, tycker synd om dom som alltid ska sumpa sina vänner för att dom själv är så jävla falska ..

Lite cool redigering, halva ansiktet ser tecknat ut =)

Lite epic..

Haha så jävla awesome bild, alla försökte ta fötterna bakom huvudet ser lite roligt ut :)


Galen chey!


Lite galen bild, såhär såg jag ut igår iallafall!

SKYPE NÖRD?


Sitter med Ludde, Robin, Andy, Emma, Brendan & lite folk på datorn haha! Är jag nörd.. kanske lite!

Skype med Noora!

Snackar med Noora på skype. Snackade nyss med Andy, Brendan och Emmat på OOVOO! Men sen stängdes min dator av. Vi pratar om plugg och dödstraff och lite grejer hihi! Men nu ska jag fortsätta med det och plugga lite, sedan klockan 9 så ska jag kolla på dum och dummare kl 9.
Dum och DummareDum och DummareDum och DummareDum och Dummare

SKOLA








Utråkade? :)


Haha masserade Nooras ben :))



HAHAHAHHA! :D


William pekar :)))

Gulliga!

& en liten slutkläm med mig & Rebecca på min baksida haha!

IM BACK


Är med Rebecca korven just nu, vi har garvat som apor
! :) Men ska börja blogga bra igen! Kommer videos och massor av bilder senare, håll ut! :D

:(

Orkar inte vara ful. Åh vill vara fin som alla andra!

JULIA+KEIRA=OLIVIA?

olivia-palermo-cele-lookali

MTV’s The City’s cast member Olivia Palermo bears a striking rese

Elephant gun


Just nu lyssnar jag på lite nice musik, ska äta och sedan dra in till stan med Julia. Lägger upp outfitbilder m.m när jag kommer hem! Imorgon ska jag vara med Rebecca :)

wtf happend Mischa?

Kom ihåg när hon helt plötsligt blev fet, hon var jätte vacker innan!

mischa barton bloated fat face Mischa Barton 5150 Cost Her a Job

Okej hon var ju verkligen as smal, men det hade varit nog om hon la på sig typ 5 kilon eller något, hon har förstört hela sitt utseénde!


2 januari


Jag & Rebecca för en vecka sen :)

Nattbloggning, åh orkar inte vara uppe ska lägga mig. Imorgon ska jag med Pappsen och köpa lite grejer sen dra in till stan med Julia. Nej nu orkar jag inte vara uppe längre. Ska lyssna klart på min favoritlåt Gasoline innan jag drar mig mot sängen!

22 JANUARI

Har varit lite upptagen har inte hunnit blogga. Igår så såg jag på Love & other drugs med Julia på Saga biografen. Vi fick vänta i 2 timmar, vi drack kaffe, sjöng en massa, garvade och fick massa blickar på oss, och satt typ och ritade medans. Men filmen var sisådär, lite små tråkig ibland. Vi gjorde lite filmer och hade en mysig kväll. Idag bastade vi med hårinpackning och sprang ut i snön haha! :D

Men har ätit en god middag och suttit ensam i mörkret och kollat på skräck, pissade nästan på mig!

b i o s n a c k s f i f a n !

Svampbob & annat


Hello daddy, Hello mom im your CHCHCHCHCHCHCHCHCHHCHCHERRYBOMB!
Hello world, im your nice girl, im your chchchchchchchchchcherrybomb!

NÄÄÄÄNUUUUEE! Men sitter och chattar med massa korvar. Är töntig, ska lägga mig tidigt. Imorgon är det fyspass i 2 timmar! Roligt.. höhö! Nemen nu ska jag faktiskt hoppa från min balkong och ta slut på alla mina problem, tänker det. Nej fyfan, va mobbat om jag hoppade från bollmoravägens lägenhet från 3an. Hade blivit ihågkommen som fegisen, ska fan hoppa från en skyskrapa, nej om man ska dö så ska man ju lätt klä ut sig till svampbob och skrika från Empire State Building " Jag har svamp mellan tårna" och sedan hoppa, fattar ni? Eftersom man är svampbob!

Modeller utan smink


Adriana Lima

supermodels in real life01

Claudia Schiffer

supermodels in real life02

Gisele Bundchen

supermodels in real life03

Heidi Klum

supermodels in real life04

Karolina Kurkova

supermodels in real life05

Kate Moss

supermodels in real life06

Kate Moss

supermodels in real life07

Naomi Campbell

supermodels in real life08

Natalia Vodianova

supermodels in real life09

Pamela Anderson

supermodels in real life10


JAG DÖR

funny summer23

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


MYS MED JOLI


Nice dag i skolan,
den gick snabbt! Efter skolan var jag med Julia och kollade på värsta damp programmet och glee. Damp programmet alltsåå.... alla visade pattarna, slogs och massa.. HAHAHA! Men har ätit 4 skålar flingor hos JOLIA!

A N D Y

Nu sitter jag och snackar tyska med Andy (?)




Aja, körde fys idag i skolan. Jag dog innombords. Slog alla tjejer på 9 grader faktiskt :))) och kom trea av hela klassen. Biff som man är. Men sen drog jag & Rebecca hem till henne och hade skoj. Garvade sönder, vi har sagt massa random saker hela dagen! Vi pratade med Robin & Filip på skype lite, men ska försöka få något i magen och plugga lite tyska!

Dior golden eyeshadow





18 JANUARI

Jag & Noora i skolan, bild tagen med Nooras mobil :)

Efter skolan drog jag med Julia till centrum. Vi träffade på lite folk. Men vi fikade, sen åt vi kebab. Vi börjar gapskratta när en tjej gick förbi och välte min kniv, hon började gå... sen vände hon och ba förlåt... och tog upp kniven. Vi skrattade i typ 100 år! Men nu ska jag borsta tänderna och läsa igenom glosorna! Har inte övar, shit!

EFFECTS





Canon eos 100D/ by me.

TUESDAY'S

Såhär såg jag ut idag

Damn vad mina vader ser biffiga ut på den bilden :)

CODY CODY CODY LALLL


HEJ ALLA KÄRA CODY SIMPSON FANS... men vänta lite... nej det är ju mig ni kom hit för! *fladdrar hysteriskt med ögonfransarna*

Ska jag vara helt ärlig så är det här ett tidsinställt inlägg, orkar aldrig blogga på morgorna. Men ni kan ju dö isf, alltså vadå isf vad snackar jag om!? Men kommer skriva att jag fixar mig men vid den här tiden på morgonen sitter jag typ med röda ögon och fryser på en stol inne i mitt rum... jag brukar göra det. Men vi hörs senare, allright BAY!

kent = sopor!

Förlåt men jag måste bara ta upp det här, sedan kan jag börja blogga normalt. Men jag förstår inte en grej?! Hur kan folk lyssna på Kent och deras musik. För det första kan inte ett band heta Kent, Kent är ett namn som Kent Agent kommer ni ihåg det barnprogrammet? Nehe, men det gör jag!  För det andra så sticker dom upp deras manliga händer upp i analen och kommer på dom mest random orden som finns och lägger ihop dom sen så blir det en låt! Jag kan skaffa ett band nu, det ska vara som Kent.

Song written by : Emelie's Camel bajs band!
Band members : Emelie och hennes katter!
Name of the song : Krokodil pedofil

Den rosa grodan åt min stackars mor, hoppas den inte hittar dit jag bor
för då jävlar äter den määj mä, jag kan bjuda dina löss på tee!
när himmelen blir kammomil vit så lägger gandi och gud en måsskit
det hamnar rakt i kents face, då böörjar vi äta MAYONEEESEEE!

Sådärja, nu är jag superkändis! ASJAHDJDÖSÖPA

Emelie drar ut inlägg ur armhålan

Nu ska jag krypa ner till kojs, mmm va skönt det ska bli att sova. Började typ gråta idag för jag tyckte jag var så ful, problem man har alltså! Men imorgon har jag faktiskt ingen idé vad som händer, men dagen får ta mig vart den vill. På onsdag ska jag vara med Rebecca faktizkt, på torsdag leka med Jullebullen, & på fredag ska jag se premiären av Love & other drugs. Sen händer det väl massor av små hemliga saker i helgen! Okej helt ärligt nej, skrev bara så för att ni skulle tycka jag var lite cool men jag är inte det. Jag är den töntigaste varelsen på denna jord. Har suttit och kollat runt hur gammal han Cody va, började nästan tycka han var lite små söt tills jag fick reda på att han var född 1997. Då spydde jag nästan ur muttan.

Fast problemet med mig är att jag är en nörd fast jag inte är en nörd. Jag är som en nörd fast jag inte ens pluggar galet, spelar massa cp spel.. det är det som är hemskt! Skulle varit bättre om jag var en riktig nörd nu är jag en wnb nörd som inte ens vill vara nörd som bara är nörd för att vara nörd. Ne jag skoja, NRÖÖÖRÖRÖÖRÖDÖÖRÖDÖÖÖÖRÖDÖÖRÖDD! Pust, ibland undrar man alltså haha! Förstår inte ens varför jag har läsare när jag skriver om massa ointressant skit som bara intresserar mig JA DU LÄSTE RÄTT, JUST MIG! Hahaha det var fett kul när en tjej på Top Model åkte ut idag. Hon snackade att alla andra var as dåliga, och att hon inte ens kunde gemföra sigsjälv med dom för hon var as bra, sen åkte hon ut för hon var för spinkig och ful HAHAHHHAHA! P0WN3D!

Nej nu fick jag ut lite krabbor ur näsan och känner mig lättad, ska läsa lite DEUTCH! Såg ni vad jag gjorde där? Jag blandade lite svenska med tyska, klyftigt! Eller heter det fyndigt.. jaja
whatÄÄÄÄVEEEEEEEE????!

JUSTIN BIEBER WNB?

Cody Simpson, HAHAHAH! Dog lite på insidan när jag såg den här videon. Alltså för att jag kissade på mig.

EMMA STONE

 

Emma+Stone+Critics+Choice+makeup Emma Stone at The Critics Choice Awards Emma+Stone+2010+MTV+Video+Music+Awards+Arrivals+qEAzrju7v5jl Emma Stone at The Critics Choice Awards
Älskar att hon färgat håret blont, i början när jag såg bilder så såg det lite smågult ut och ba vad har hon gjort hon är finare i rött! Men nu ser det helt naturligt ut. Hon sa i en intervju att hon är naturligt blond, men färgade rött. Lägg märkte till att hon blivit brunare också, typ LA look ;-)

Är det bara jag...

som blir glad, när man ser att inte ens dom vackraste människorna, kvinnorna som man har som idoler, också inte är helt perfekta? Dom har dålig hud som vi!

meganfox1 Celebrities Get Pimples Too!

.

blog211108 zits1 Celebrities Get Pimples Too!


blog111108 miley1 Celebrities Get Pimples Too!


spottyposhLL 468x613 Celebrities Get Pimples Too!


BLACK&WHITE


BREAKFAST

Nu ska jag äta havregrynsgröt och göra mig redo inför en ny skoldag!
2009012915582820090129155828

SLEEP TIGHT


Godnatt, lägger in en liten gullig bild på mig och barbabecca! ♥

MY DAY


Jag & Rebecca var hemma själva hos mig idag, man kan inte beskriva dagen. Vi var så arga så att vi grät och låg på mitt golv vid ett tillfälle. Men det hela slutade bra :) Vi tog massa cp bilder, och drack te och åt en massa! Haha längesen jag garvade såhär mycket HAHA! Men ska nog inte blogga mer idag, ska sova tidigt. Har varit på promenad med Mamma och allt!

Rebecca&Emelie


Emelie och Rebecca håller händerna i ett hemligt lillfinger slag!


Emelie sjunger :
Det här är sista gången vi får säga ***** nu säger vi ***** vi får aldrig säga det igen!
* Rebecca&Emelie släpper händerna *
Rebecca : Ska vi säga ***** nu eller?
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

MEETING REBECCA

Ska duscha tror jag, sen ska jag träffa Rebecca & ta lite bilder. Allt för att liva upp den här tråkiga söndagen! Cya later!

JAG DÖR!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!
Family guy in my <3

AHAHAHAHHAHAA

Tumblr_l7udhkgset1qcfnblo1_500_large
OMG VÄRLDENS LÄSKIGASTE BILD FYFAN, HAHAHAHAHAHA JAG DÖR!
Kommer drömma mardrömmar ... tack google..

FREDAGENS OUTFIT


Jag vet att jag är fet och står som ett sär, men sådär såg jag ut igår faktizkt!

SHOPPING



I whip my hair back and forth


& it feels so f*cking GR8!

I STAN JUST NU

Gott med fika mums, nu ska vi in på indiska! Bloggar från min Ipod! :)

GODMORGON

Just nu fixar jag mig, ska dra till stan och möta min Farmor hehe och fika & köpa lite saker... Och ja jag är en liten tönt som umgås med min farmor!  Igår sov jag hos Julia, vi drog in till stan. Träffade på Johanna&Rebecca på bussen. Sen åkte vi tunnelbana med Natalie. Men vi åt på McDonalds och det var trevlans. Vi åt fondue när vi var hemma igen, tror att det stavas så. Vi hade värsta myskvällen, pratade, masserade varandra, och skrev ner planer för sommar 11! Awesome!

HAHAHAHAHA OSMINKAD CHEY!
Men nu ska jag dra in till stan faktizkt, bloggar senare!

GODMORGON MATES!

It's a beutiful day! Eller inte. Jävla snön vägrar ju dra sin kos. Men så är det ju när man lever i äckliga fjoll sverige. Jag är sugen på kebab, fast det är jag alltid. Jag ska äta frukost, sminka mig och dra till skolan. Vi kommer ha äckligt PIPTEST! Min största rädsla, har dock aldrig gjort det eftersom jag är ett fetto som älskar att äta och hatar att röra på sig. Men hoppas jag inte är dåligast. Ska nog träffa Emin after school! Jag vet jag är en svengelsk tönt.

När bild och lite hår på knät någon?

ALLTSÅ ÅH!

Tvingade Pappa måla på min högra hands nagelack eftersom jag kan inte måla med vänster. Jag tänkte väl okej han har aldrig målat nagelack i hela sitt liv men vafan hur dåligt kan det bli, han är ju inte blind. Nu börjar man fan undra om han är skiitzo eller något *jag vet skitzo har ingenting med att vara dålig på att måla nagelack men fuck u* han målade inte bara konstigt och ojämt på naglarna utan han lyckades måla på mina händer också. Så nu ser jag ut som en jävla lila dinusarie med fult naglack överallt! Och jag har typ massor av fjun på mina fingar så det gör ont när jag ska dra bort nagelacket! LIFE SUCKS SOMETIMES!


Bloggar jag läser

Såklart kikar jag in i lite random bloggar, och så läser jag väl Kissie & Paow & Amirs blogg ibland. Men här är bloggarna jag läser flera gånger i veckan!

Bloggar som ni kanske känner igen:

www.lisaplace.devote.se - Skön tjej, som skriver om mode & sin vardag!
www.365days.devote.se - Två söta tjejer som tar underbara bilder!
www.byellen.blogg.se - En tjej på 16 bast som bloggar om massa intressanta saker faktizkt!
www.nevnarien.se - Shabalaba älskar hennes blogg! Knarkar den!
www.febbs.se - Jag som många andra är fast med hennes blogg, drog...?
www.rstahl.devote.se - Skitskön tjej!
www.mikaellahb.blogg.se - Bra blogg!

Sen har jag ju lite bloggar som jag har bland länkarna som Rebecca, Julia & Johanna :)

JUST GONNA TAKE A SHOWER

Skitful med toffs rakt på huvudet som en jävla gurka, men utan fula människor skulle inte fina människor vara fina så 1 poäng till mig!

Amazing day with Julia,
i skolan var det roligt förutom att jag var trött som en åsna... vi säger att åsnor är trötta. Efter skolan gick jag & Julia till henne och åt lite mellis och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har ju inte träffats sedan 1 januari så vi hade mycket att prata om, gossipgirls som vi är. Sen åkte jag till min farmor och åt middag med familjen. Fettade i mig massa kladdkaka, till min ursäkt ska man faktiskt vara lite rund efter högtiderna så HAH på er! 1 points goes to Emelie, 0 goes to the losers! Ne nu skämta jag, ni är inte losers HOST HOST! Men ska börja blogga, tog en titt på mina nyårslöften och där ingick det att blogga bra, screw you nyårslöften!

I feel it all, I feel it all



Eftermiddagen spenderades med min smått galna vän Rebecca.
Vi köpte massa gott att äta och tjockade oss i centrum. Sen gick vi till mig och dampade lite. Just nu lyssnar jag på musik och försöker hitta insperation. Vill verkligen ha lust till att blogga. Älskar att blogga när jag väl har bluggsuget, men nu orkar jag inte ta outfitbilder, orkar inte skriva om min dag, orkar inte skriva om massa random saker. Speciellt nu när skolan börjat. Känns som jag gör alla besvikna när jag inte bloggar, vet inte vad jag ska göra med bloggen. Tror att jag skaffar lösen..

I SKOLAN


Nu sitter jag i skolan, efter plugget ska jag och Rebecca först städa våra skåp... sen ska vi leka!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Nu dunkar vi på med bloggandet igen. Tycker det låter bra. Måste bara fixa min jävla header den ser ju förjävlig ut. Morgonen startades med att jag kollade på Kim Possible. Klart slut haha! Nu ska jag göra mig ordning, och sen om ett tag kilar jag iväg till helvetet, men helvetet menar jag skolan. Och vi har tyska idag, yes you heard me right! Fuuuck, men nu ska jag sätta på mig mitt ansikte och lite kläder.

Jag som avatar
, Julia gjorde den för längesedan. Vilket förklarar varför bilden är gammal som gatan.

DEPRISSION

Förlåt för dålig bloggning, jag sov somsagt hos Elin med Rebecca, vi var i Heron med Jessica också och kollade på The Tourist och sprang runt och skämde bort oss. Skit kul. Men har massor av bilder. Men orkar inte blogga just nu, är väldigt deprimerad.. vill nämligen ha sommar just NU!


Liksom kolla va bruna vi var :o ...

Sitter ensam i mitt rum och typ små grinar för jag vill att vintern ska ta slut. Har satt på mig shorts, åh så mobbad jag är!

I heroncity just nu!

awesome, vi går runt här på mediamarkt och har lite skoj!

ÄRTA PÅ UTGÅNG





Nu drar jag iväg & träffar Elin, Jessica & Rebecca. Vi ska till heron & kolla på bio. Japp jag är en liten bio nörd 8-) Men vi hörs senare aight?

Friday's outfit


Yeah, jag vet att jag ser ut som Jesus. Men alla människor är inte vackra. Här får ni min lilla casual outfit för dagen!

klockren bild


Haha båda Canon eos 100D också..

BREAKFAST









HELGENS PLANER

Fredag : Jag Elin & Rebecca drar på bio, sedan sover vi alla hos Elin! :)
Lördag : Åka pulka med lite b-rudar!
Söndag : Träffa Joli! :)

Så ser min sista helg på jullovet ut! Nu ska jag äta!

Old picture :-)

Thursdays outfit

Hade ingen ork att ladda upp systemkameroooos bilder så tog 3 bilder med webben idag.



Yo bre!


Dute date


http://1.bp.blogspot.com/_nLVV_ZZkUW4/TQRT3dypREI/AAAAAAAACMQ/pj8kz4XiLB8/s1600/Due-Date-Movie-Wallpapers-1920x1080-1.jpg
Såg den här finurliga filmen idag. Pissade nästan på mig. Den var jätte rolig! Om ni letar efter en rolig film så måste ni se den här. Sjukt rolig alltså!

Är det bara jag...

Eller blir ni också sugna på choklad när ni ser den här bilden?

Sämst klädda 2010 Enligt posh24.se

10. Jersey Shores lilla miniorangea Nicole Polizzi aka Snooki. Älska eller hata henne, du måste erkänna att den här tjejen verkligen inte är en fashionista. Allt hon sätter på sig är en katastrof och hon har ingen aning om hur hon bör klä sig för sin kroppstyp!

10. Jersey Shores lilla miniorangea Nicole Polizzi aka Snooki. Älska eller hata henne, du måste erkänna att den här tjejen verkligen inte är en fashionista. Allt hon sätter på sig är en katastrof och hon har ingen aning om hur hon bör klä sig för sin kroppstyp!
9. Vi gillar inte att sätta Phoebe Price i strålkastarljuset för mycket eftersom vi vet att det är precis det hon vill med sin galna stil. Vi förstår hennes desperation men det här är inte hennes riktiga stil och hon klär sig bara för att få uppmärksamhet! Dessutom är hennes outfits alltid väldigt fula.

9. Vi gillar inte att sätta Phoebe Price i strålkastarljuset för mycket eftersom vi vet att det är precis det hon vill med sin galna stil. Vi förstår hennes desperation men det här är inte hennes riktiga stil och hon klär sig bara för att få uppmärksamhet! Dessutom är hennes outfits alltid väldigt fula.
8. Kanye Wests ex och modellen Amber Rose är ytterligare en av dem som klär sig för att få uppmärksamhet, men med henne handlar det nog om att hon verkligen har den här stilen också. Det syns att hon tycker att hon är sexig. Blä!

8. Kanye Wests ex och modellen Amber Rose är ytterligare en av dem som klär sig för att få uppmärksamhet, men med henne handlar det nog om att hon verkligen har den här stilen också. Det syns att hon tycker att hon är sexig. Blä!
7. Bevis på att Lindsay Lohan tog några grymt olagliga substanser under 2010 måste vara misslyckade looks som den här. Trots att Lilo faktiskt vet något mode så har hon sett ut som en enda röra och kan verkligen inte sägas vara en fashionista!

7. Bevis på att Lindsay Lohan tog några grymt olagliga substanser under 2010 måste vara misslyckade looks som den här. Trots att Lilo faktiskt vet något mode så har hon sett ut som en enda röra och kan verkligen inte sägas vara en fashionista!
6. Taylor Momsen. Sjuttonåringen som spenderade hela året klädd i underkläder och skinnjackor. Det dessutom mitt på blanka dagen. Hoppas hon sparar den stilen bara till scenen i år!

6. Taylor Momsen. Sjuttonåringen som spenderade hela året klädd i underkläder och skinnjackor. Det dessutom mitt på blanka dagen. Hoppas hon sparar den stilen bara till scenen i år!
5. Bai Ling. Vad mer kan man säga än att den här tjejen inte bär mycket tyg direkt. Det lilla hon bär ska dock vara så stört och mönstrat som möjligt.

5. Bai Ling. Vad mer kan man säga än att den här tjejen inte bär mycket tyg direkt. Det lilla hon bär ska dock vara så stört och mönstrat som möjligt.
4. La Toya Jackson är fast i någon typ av hemskt förlegad modetid. Alla hennes outfits är verkligen otrendiga och fula.

4. La Toya Jackson är fast i någon typ av hemskt förlegad modetid. Alla hennes outfits är verkligen otrendiga och fula.
3. Nicki Minaj. Hon började dyka upp ganska sent på de röda mattorna men hon har verkligen satt sin stämpel på dem! Den ena monstruösa, överdrivet tajta, outfiten efter den andra och trots att vissa är stora fans av hennes stil (och kallar henne den nya Lady Gaga) så är vi verkligen inte helt säkra alltså!

3. Nicki Minaj. Hon började dyka upp ganska sent på de röda mattorna men hon har verkligen satt sin stämpel på dem! Den ena monstruösa, överdrivet tajta, outfiten efter den andra och trots att vissa är stora fans av hennes stil (och kallar henne den nya Lady Gaga) så är vi verkligen inte helt säkra alltså!
2. Kesha vill att man ska kalla henne Ke$ha, men vi föredrar "baby Gaga". Den stora skillnaden mellan Gaga och Kesha är att Lady Gaga refererar till ikoniska kläder ur modehistorien medan Kesha bara misslyckas med sitt stora hår, makeup och färgval.

2. Kesha vill att man ska kalla henne Ke$ha, men vi föredrar "baby Gaga". Den stora skillnaden mellan Gaga och Kesha är att Lady Gaga refererar till ikoniska kläder ur modehistorien medan Kesha bara misslyckas med sitt stora hår, makeup och färgval.
1. Den regerande drottningen av dålig smak. Ingen gör det riktigt lika förfärligt som Jordan aka Katie Price. Det roliga är att hon är så pass rik att hon skulle kunna köpa all couture i världen men istället köper hon kläder som ser ut som om de kommer från den lokala sexshoppen. Man kan väl inte köpa klass helt enkelt!

1. Den regerande drottningen av dålig smak. Ingen gör det riktigt lika förfärligt som Jordan aka Katie Price. Det roliga är att hon är så pass rik att hon skulle kunna köpa all couture i världen men istället köper hon kläder som ser ut som om de kommer från den lokala sexshoppen. Man kan väl inte köpa klass helt enkelt!

Taget från posh24.se

Fullt normala!

Nu äntligen får jag lite tid till att blogga. La mig typ halv 5 igår. Snackade skype & på oovoo med Andy, Brad, Brendan, någon Austin & såklart Emma. Det var fett kul haha! Men nu ska jag dra och sola med Ammi i bollmmora. Sen får jag väl se vart den här dagen leder mig. Imorgon ska jag iaf på bio med familjen. Och på fredag sover jag hos Elin med Rebecca! Ska bli jätte roligt. Men snart är det skola, eller på tisdag det är om liksom 6 dagar! Duuh, men har hunnit slappna av och göra roliga saker på lovet så im happy!

Killen som sjung massor för oss och dansade till hårdrock haha ! :)

Fullt normala.. yes yes!

FIKA


Igår kväll stack jag ut och träffade Emin, efter ett tag kom Johanna också. Vi sprang runt och lekte lite, träffade lite random människor och hade kul. Köpte en tidning sen och drog hem, läste den och kollade på Knight & Day och Eclipse. Nu ska jag snart dra till centrum och möta Emmat, vi ska fika i typ stan eller något. Längesen jag träffade henne så det ska bli kul! Cya later DAWG!

F*** IT! IM BORED!


Jag har inte gått utanför dörren en enda gång idag. Haha mina planer gick åt skogen, alla sover ju till typ tre-fyra! Jag får damp, men jag ska nog träffa Emin. Men hon städar sitt rum mmmbaiz! A livet suger när man har tråkigt LLALALALA " Im just a kid and life is a nightmare! " Knarkar sönder Simple Plan på spotify. Men ja imorgon tar eländet slut, då kommer jag inte ha tråkigt längre! Yay, jag måste låta jätte mobbad sitter och skriver massa kiss. Ja jag är omogen. Atleast I didn't spent my childhood growing up.

THE TALLEST TEEN IN THE WORLD


Världens längsta tonåring. Hon är 95a och bor i Brasilien. Att vara så lång har hjälpt henne få jobb som modell. Hon är 6 feet & 9 inches alltså cirka 206 centimeter... ohmygosh! Jag vill vara lång, men inte sådär lång. Hon är liksom ett år äldre än mig och cirka 46 centimeter längre ... hehehe!

Information hittat på; wackymania.com


a cup of tea



Oredigerad ph by - Me
Nooras mugg, bilden är tagen för rätt längesen :-)

Nu ska jag dricka te och vakna till liv, cya later!

7 days in a week



Måndag: Meet somebody, mina planer blev lite ändrade!
Tisdag: Fika med Emmat!
Onsdag: Sola med Ammi på dagen.
Torsdag: Bio med familjen kanske, ja jag är nörd! 8-)
Fredag: Bio igen, fast med Rebecca & Elin!
Lördag: ***** med tjejerna!
Söndag: Ingen aning :)

NYÅRSLÖFTEN

Jag vet att det ger otur att berätta sina nyårslöften men screw it, here it comes!
- Sluta riva på naglarna
- Godisförbud *tävling med Julia*
- Höja mina betyg
- Vara spontan
- Vara snäll hela året ut :-))


Hoppas jag klarar det! :) & mobba mig inte för min hansstil!


50CENT GOES SKINNY?


Ni som inte sett det här...
jag blev galet chockad när jag såg det här. 50 cent, känd som den biffiga rapparen har bantat ner sig för hans roll i en film då han ska spela cancer sjuk. Han borde få jävligt stålar för att se ut såhär, jag hade inte gjort det NO FUCKING WAY!

VECKOREVYN




Nu ska jag kolla på Knight & Day, Eclipse & Killers med Mami! Moooosigt!

inspired














OH YES!


I den här familjen vaknar alla runt halv 2,
och ruttnar till döds! Hatar söndagar. Har absolut inte orkat göra någonting idag förutom att äta mackor och duschat haha! Men ska packa och dra till Mamma och hyra film. Låter som en bra söndagskväll. Ska bara ta det lugnt idag efter en upptagen vecka, snart kommer en ny igen haha! Måste ladda på min mobil pengar också förfan!

En gammal sommarbild på mig & Emma! Lägg märke till hur röd jag var haha!

Sleep tight!

Det här har varit en första bra dag på året! Eller nu är det ju egentligen 2 januari...

Men jag ska tvätta bort mitt smink med Cliniques 3 stegs sak och antagligen lägga mig och smsa och sedan sussa! Till veckan händer massa roliga awesome grejer, måste fan göra lite saker innan jullovet är slut vilket är snart. Typ om 10 dagar börjar eländet igen... Tänkte dra till IO, gå på bio, äta grekiskt, träffa en kompis jag inte träffat på länge och bara njuta av ledigheten! Känns som jag har varit hemma för länge, vilket jag inte har men jag har bara sovit borta 1 gång den här veckan, om man inte räknar när jag sov hos Mamma med Rebecca när det var Pappa vecka. Nej nu nattbabblar jag, NATTINATTI!

Random bild på mig när jag knyter skorna :-)

RIGHT NOW:



Just nu sitter jag i soffan och väntar på att reklamen ska ta slut!
Tittar på Mamma Mia, det fick bli en mysig hemmakväll för min del orkade faktiskt inte gå ut i kylan! Ni får fan ta och ursäkta den första bilden, tog kort på tvskärmen haha! Men nu ska jag fortsätta och titta!

TIPSAR OM :

Om Tresemmes hårinpackning!
Bäst hårinpackningen jag har provat. Man shamponerar håret, efter man sköljt ur shampot ur håret så handukstorkar man hela håret lite snabbt och fördelar hårinpackningen jämt i hela håret. Jag brukar ta extra mycket i topparna så ser dom mindre slitna ut! Sedan låter du det sitta i cirka 2-5 minuter *upp till dig själv* och sedan sköljer du noga ut. Svårare än det är det inte att få silkeslent hår! Jag har problem med mitt hår eftersom det är så jäkla slitet, kluvna hårtoppar är som borta efter du använt den här produkten! Rekomenderar verkligen!

FOOD

Skönt det känns med lite mat i magen, har i princip bara ätit saffransbullar idag... förutom middagen alltså! Har pratat lite med Johanna & Rebecca i telefonen. Johanna ska ringa mig vilket sekund som helst nu. Annars chattar jag med Adam & Tagiadin :) Skön lördagskväll, funderar på att gå ut!



RED LIPSTICK



SATURDAY'S OUTFIT


Nu ska jag träffa Rebecca & Jessica! Hörs sen!

1 Januari 2011




Det nya året firades in med bästavän Julia! Kunde inte firat på något bättre sätt. Först åt vi 3 rätter, jätte god mat! Såg ut som om jag var gravid efter jag ätit HAHA! Sen drog vi ut lite innan 12 med 2 fyverkerier i handen med Hampus & Kim! Vi träffade på Elin en liten stund också! Vi sprang runt, smällde raketer, & var allmänt galna! Sen drog vi hem och bytte om, efter det drog vi hem till Kim & spelade G H och pratade massa, och mobbade Hampus såklart ... hehe! Vi var hemma typ 3 på natten eller något sånt, pratade med massa random folk som ville att vi skulle ut.. sen somnade jag cirka 5! Vaknade typ 11 & drog hem :)

RSS 2.0